Condra Construct LOGO + SCRIS

București

Bd. Theodor Pallady 287

Ai întrebări?

+(40) 722 528 303

Trimite un e-mail

office@condraconstruct.ro

Despre noi

Bine ați venit la Condra Special Construct!

Specializați în prelucrarea metalelor

De peste 16 ani pe piaţa din România, compania Condra Special Construct oferă servicii de tratare şi vopsire a metalelor. Punctul de lucru se află în Bucureşti, având o echipă de 15 oameni cu pregătirea necesară pentru a realiza produsele finite cu pricepere şi profesionalism.

Semnatura Razvan Armand Dumitru

Founder

Sudare Condra Special Construct

Despre noi

Companie cu peste 16 ani experiență

Cu o vechime de peste 16 ani pe piaţa din România, compania Condra Special Construct oferă servicii de tratare şi vopsire a metalelor şi altor materiale în domeniul metalurgic. Punctul de lucru se află în Bucureşti, având o echipă de 15 oameni cu pregătirea necesară pentru a realiza produsele finite cu pricepere şi profesionalism.

Indiferent de natura solicitărilor, preluăm comenzi atât de piese individuale cât şi de serie, de la piese mici până la porţi industriale. Acoperim o gamă largă de materiale care pot fi vopsite electrostatic şi punem la dispoziţie culori din toată gama RAL, peste 250 de nuanţe.

Punem accent pe faptul că suntem o companie care oferă servicii complete de prelucrare material metalic – de la proiectare, sudură, îndoire şi finisare.

Lasă proiectul tău în mâinile noastre!

Suntem deschiși oportunităților

Indiferent de natura solicitărilor, preluăm comenzi atât de piese individuale cât şi de serie. Pentru orice întrebări legate de serviciile noastre, nu ezitaţi să ne contactaţi.