Condra Construct LOGO + SCRIS

București

Bd. Theodor Pallady 287

Ai întrebări?

+(40) 722 528 303

Trimite un e-mail

office@condraconstruct.ro

Sablare cu tehnologie laser

Pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactaţi

Preţurile sunt calculate în funcţie de cerinţele de proiect cum ar fi materialele necesare, timpul efectiv de lucru şi necesarul de personal.

sablare cu laser

Sablare cu tehnologie laser

Tehnologie de ultimă generație, sablarea cu laser este o metodă extrem de eficientă de curățare a suprafețelor metalice. Se poate folosi fie ca pas preliminar, în vederea pregătirii pieselor pentru vopsire, îmbinare sau tratare chimică, fie ca proces de restaurare.

Prin generarea și concentrarea unui fascicul laser pe suprafața materialului, straturile ce trebuiesc îndepărtate sunt vaporizate până la adâncimea dorită. Astfel, curățarea ruginei, a impurităților sau a straturilor de protecție sunt îndepărtate printr-o tehnologie mult mai avantajoasă și eficientă, comparativ cu metoda tradițională.

Procedeul de sablare se realizează înaintea procesului de vopsire, atunci când suprafaţa unei piese necesită o curăţare în profunzime, fiind utilizată mai ales în industria metalurgică. Fie că este vorba de curăţarea unei rugini sau a unor pete de vopsea, sablarea prin laser asigură garanţia unei piese neatinse de laser, perfect curată.

Avantajele curăţării prin sablare

Protecţie împotriva ruginii

Curăţare uniformă

Timp redus de curăţare

Deplasare la sediul clientului