Condra Construct LOGO + SCRIS

București

Bd. Theodor Pallady 287

Ai întrebări?

+(40) 722 528 303

Trimite un e-mail

office@condraconstruct.ro

Vopsire în câmp electrostatic

Pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactaţi

Preţurile sunt calculate în funcţie de cerinţele de proiect cum ar fi materialele necesare, timpul efectiv de lucru şi necesarul de personal.

vopsire in camp electrostatic

Vopsire în câmp electrostatic

Vopsirea în camp electrostatic reprezintă cea mai nouă, rapidă şi eficientă tehnologie de vopsire a elementelor din metal, sticlă sau mdf, fiind folosită preponderant în industria auto de peste 15 ani. Acest procedeu ajută atât la eficientizarea timpului de muncă, dar şi la creşterea calităţii produsului şi al rezistenţei în timp a vopselei supuse la diferite lovituri.

Totodată această metodă de vopsire nu permite scurgerea vopselei, având o eficienţă bună de transfer folosind pistol marca Norson – vopseaua se aşează uniform pe piesă şi nu este risipită.

Putem prelua şi vopsi corpuri voluminoase de până la 3800x1800x2000 mm (L x l x h) având la dispoziţie un cuptor profesional pentru polimerizare, folosit la uscarea vopselei. Avem posibilitatea de a vopsi până la 400 mp2/zi.

Vopseaua pulbere industrială pe care o folosim permite vopsirea mai multor tipuri de materiale printre care oţel, fontă, aluminiu, mdf sau sticlă.

Ca şi aspect al produselor, punem la dispoziţie mai multe tipuri de texturi pe care vopseaua le poate căpăta în urma procesului de uscare : mată, semi-mată, lucioasă, texturată, structurată, netedă.

Ca şi domenii de activitate, putem vopsi piese metalice, electrocasnice, din zona de construcţii, automobile, echipamente sportive, garduri metalice, sau instrumente muzicale.

Avantajele tehnicii de vopsire în câmp electrostatic

Procedeul de vopsire efectuat în camp electrostatic reduce cu mult efectele nocive asupra mediului înconjurător în comparaţie cu alte metode de vopsire, fapt dovedit prin emisiile de COV (compuşi organici volatili) care sunt extrem de reduse. Nu folosim solveni, diluanţi, uleiuri sau alte elemente ce pot avea un effect dăunător asupra naturii.

Aderenţă mai mare

Rezistenţă sporită la abraziune

Putere mare de acoperire

Rezistenţă mare la uzură